Celebrada l'audiència pública sobre les ordenances fiscals i preus públics

A la Sala de Plens de l’Ajuntament s'ha celebrat l'audiència pública per informar a la ciutadania sobre les ordenances fiscals i els preus públics per a l’any 2012.

 

Aquesta tarda s'ha celebrat l'audiència pública de les ordenances fiscals i preus públics per a l'exercici 2012, un acte adreçat a la ciutadania, que ha estat presidit per la 2a. Tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Planificació i Serveis Interns, Lídia Guinart, el 3r. Tinent d'alcalde de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania, Siscu Sánchez, i la directora d'economia, hisenda, planificació i serveis interns de l’ajuntament de Santa Coloma, Ana Muñoz.

En aquesta notícia s'adjunta el document amb els detalls de les ordenances fiscals i preus públics 2012 presentat avui.

Aquesta convocatòria ha estat un espai de participació obert a tothom, en què l’Ajuntament ha informat i escolat els ciutadans i les ciutadanes sobre determinats temes d’interès general.

Amb la celebració de l’audiència pública s’obre un termini per fer al·legacions a la proposta municipal d’ordenances fiscals i preus públics. Tant a l’audiència com posteriorment a la pàgina web municipal, s’explicaran els mecanismes perquè la ciutadania hi pugui fer arribar suggeriments i aportacions. La convocatòria de l’audiència pública està prevista a l’article 27 del Reglament de participació ciutadana.