Celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Aquest dissabte 30 (12h), per tal de celebrar-ho, tots els nens i les nenes estan convidats a un taller de clown a càrrec de El Negro y El Flaco als Jardins de Can Sisteré, davant de la Biblioteca Central.

Un any més, el 30 de gener, es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, el DENIP. Una cita internacional que coincideix amb el dia en que Mahatma Gandhi fou assassinat l'any 1948.

Molts centres educatius organitzen activitats amb motiu d’aquesta diada. També ho fan instituts i escoles de Santa Coloma de Gramenet que duen a terme: tallers plàstics, exposicions, xerrades, etc. per tal de sensibilitzar als infants i joves en pro de la convivència i la resolució pacífica dels conflictes aquí i arreu del món.

Enguany, el Col·legi FEDAC Santa Coloma i el Col·legi Verge del Carme han fet una cercavila pels carrers del centre de la ciutat aquest divendres 29 de gener, d’11:15 a 12:30h. La Cercavila ha acabat a la plaça de la Vila on s'ha llegit un manifest commemoratiu del DENIP i s'ha fet una flashmob.

Aquest dissabte 30 de gener (12h), per tal de celebrar-ho, tots els nens i les nenes que ho desitgin poden acostar-se a un taller de clown a càrrec de El Negro y El Flaco als Jardins de Can Sisteré, davant de la Biblioteca Central. Si el mal temps impedís fer-lo a l’exterior, el taller es faria a la secció infantil de la Biblioteca. Aquesta activitat és una proposta del Departament de Cooperació i compta amb la complicitat de l’Esplai del Centre Obert Rialles i la Biblioteca Central.

Més informació a: espaiperlapau@gramenet.cat o 934 624 000 ext.3002.