Celebració del DENIP a Santa Coloma

Aquest dissabte 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, el DENIP.

Una data que es commemora des de 1964 a moltes escoles i altres centres educatius de tot el món i que coincideix amb l'aniversari de la mort de de Mahatma Gandhi. Un exemple de que, amb la lluita pacífica i les accions de no-violència, és possible canviar el món.

Fundipau convida a tots els centres educatius a compartir i visibilitzar les seves activitats al Mapa DENIP 21, una eina col·laborativa on es poden  enllaçar les activitats que es fan al voltant d’aquesta celebració, la trobareu aquí.
També, com cada any, ha elaborat una proposta didàctica amb el lema Covid, Seguretat i Pau Positiva, consulteu-la

Des de la Biblioteca Central i el Departament de Cooperació s’han previst dues activitats:

  • Exposició de contes per la pau a la secció infantil. A partir d’aquest dimecres i fins al 5 de febrer hi haurà una exposició de llibres sobre aquest contingut a la secció infantil d’aquesta biblioteca.
  • Conta-contes especial: La picabaralla i altres contes sense crits” amb Gina Clotet al canal YouTube de les biblioteques de Santa Coloma des del mateix dia 30 a les 11 h del matí i que es podrà veure durant set dies.  Aquest espectacle estarà a disposició de tothom al canal youtube Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet durant 7 dies de reproducció.