Celebració de la Diada a Santa Coloma

La Plaça de la Vila serà un any més l'escenari dels actes institucionals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge 11.

Aquest diumenge 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els actes oficials a Santa Coloma s'iniciaran amb la tradicional Ofrena Floral, a les 11 h, a la Plaça de la Vila. A continuació es farà una Audició de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, a les 12 h, a la mateixa Plaça de la Vila, organitzada pel Patronat pro-Aplec i Amics de la Sardana del CEP.

La nit abans, la del dissabte 10 de setembre, Camerata Gramenet, a les 20 hores, oferirà un concert a l'Auditori Can Roig i Torres, amb entrada lliure.

La Camerata presentarà per al concert de la Diada la Simfonia “Le matin” de J.Haydn, juntament amb un dels concerts per a violoncel solista més coneguts i interpretats del mateix autor. Els paissatges i l’emoció de la música de Jean Sibelius, que parlen de la manera de ser dels finesos, ens portaran a un emblemàtica sardana de l’il.lustre català Pau Casals:

J. HAYDN, J. SIBELIUS i P. CASALS
Amat Santacana • violoncel / Bernat Bofarull • direcció musical