Cavalcada de Reis

Enguany com a preludi a l'arribada dels Reis Mags hi haurà el diumenge 5 un espectacle musical gratuït a càrrec del ratolí Geronimo Stilton a la plaça de la Vila a les 12.30 hores.

L'arribada dels Reis Mags a Santa Coloma està farcida de sorpreses per als més menuts i menudes. Aquest any, per Reis, ens visita, el periodista més famós del món de l'animació, el ratolinet... Geronimo Stilton! Sempre buscant la millor notícia Geronimo acaba embolicant-se en les aventures més fantàstiques i això queda reflectit en el musical que presentarà acompanyat dels Fantàstics a la plaça de la Vila el diumenge 5 a partir de les 12.30 hores.
Un espectacle musical, familiar i obert a tothom -una novetat en aquesta jornada prèvia al Dia de Reis- amb aquest ratolí reporter protagonista d'una col·lecció de llibres molt popular entre la mainada.

A partir de les 16.00 els nens i les nenes de Santa Coloma que encara no hagin lliurat la carta a Ses Majestats tindran una darrera oportunitat amb la recollida de cartes al Camp Municipal Can Zam (av. Pallaresa s/n). S'hauran d'afanyar perquè a les 16.30 hores està prevista l'arribada dels reis en helicòpter al Camp Municipal Can Zam 2.

Una hora després, i un cop les autoritats municipals els hagin donat la benvinguda, es farà la concentració de la Cavalcada a l'Av. Puig Castellar – Edificis Cúbics. A les 18.00 hores, sortirà una Cavalcada que ens promet emocions fortes amb un seguici de carrosses que comptarà amb la presència d'alguns dels personatges més estimats pels petits i petites. A més, cal destacar els elements teatralitzats que acompanyen les carrosses i que cada anys varien les seves vistoses animacions.

Cap a les 21.00 hores, i després de repartir gairebé 3.000 quilos de caramels, la Cavalcada arribarà la Plaça de la Vila.

Per tal que us organitzeu el millor possible aquí teniu el recorregut de la Cavalcada que enguany ha patit modificacions com a conseqüència de les obres del Centre: c. Aragó fins Balears, Santiago Rusiñol fins Anselm de Riu (CAP), Anselm de Riu fins Francesc Macià, Francesc Macià fins av. Santa Coloma (benzinera Can Peixauet), av. dels Banús, Irlanda, Rambla de Sant Sebastià, Rambla Fondo, c. Mozart, c. Wagner, c. Mossèn Jacint Verdaguer, Irlanda, Rambla de Sant Sebastià i pl. Vila.

Ara només ens quedar dir-vos que gaudiu molt d'aquesta gran jornada a Santa Coloma, ah! i que us porteu bé si no voleu menjar carbó el dia 6...