Catorze entitats de la ciutat constitueixen la Taula de Treball

Aquesta setmana es va celebrar en el Saló de Plens de l'Ajuntament l'acte de constitució i formalització de la Taula de Treball de Persones amb Discapacitat. Es tracta d'un nou espai de reflexió i de consens, integrat per 14 entitats colomenques dedicades a l'àmbit de persones amb discapacitat psíquica, física o sensorial, i que forma part del sistema de participació ciutadana municipal per continuar fent aportacions en la millora de la qualitat de vida d'aquest col•lectiu i dels seus familiars.

La Taula, inclosa a la Comissió Sectorial de Salut i Serveis Socials del Consell de Ciutat, està formada per AMMAME (Amics del Malalt Mental), ONZE, CEMFIS (Centre de Minusvàlids Físics), Federació ECOM-SIL (Servei d'Integració Laboral), Centre Especial de Treball Can Neteja, ARMAS (Associació Recreativa de Minusvàlids, Ataxias i Síndromes), ESUD (Entitat Social Unida pels seus Drets), Associació Esportiva Serra de Marina, Fundació Alquimistes, CET Fundació Tallers de Catalunya, Centre Assistencial Torribera (CAEM), ASPANIDE, AMPA de l'escola d'educació especial Josep Sol i Creu Roja.

Per donar eficàcia al treball de la Taula, en 2008 les entitats es distribuiran en tres comissions a fi de fer efectives les seves propostes: la Comissió d'Esports, la Comissió de Sensibilització i la Comissió d'Accessibilitat i Mobilitat. Així mateix, la Taula de Treball de Persones amb Discapacitat participarà en l'organització d'actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.