Catifes florals i castellers per animar el diumenge

El dia 3 el centre de la ciutat viurà una intensa jornada lúdica amb una exposició de catifes florals per diversos carrers i l'aniversari de la colla castellera a la Plaça de la Vila.

El diumenge, 3 de juny, se celebrarà a Santa Coloma la XIX Exposició de Catifes Florals. Durant tota la jornada les persones que visitin la mostra podran gaudir amb l’espectacle de les catifes florals als carrers del barri del Centre, elaborades pels comerciants de la zona. Al vespre tindrà lloc la tradicional trepitjada, amb la participació dels Gegants, Capgrossos i Grallers de Santa Coloma.

D'altra banda els Castellers de Santa Coloma celebren a la Plaça de la Vila el 27è aniversari (12.30), juntament amb els de Mollet i de Sant Feliu. La colla de la nostra ciutat vol en aquesta trobada, com a mínim repetir la darrera actuació i, de cara a la resta de temporada, ampliar objectius.
Per assolir-los, però, fan una crida a tothom que vulgui gaudir del fet casteller i de l’amistat. Les persones interessades a formar part de la colla poden entrar en la web de l’entitat,  www.castellersdesantacoloma.net.