Catgas Santa Coloma participa a la Copa d'Espanya de futbol sala

El partit que obre aquesta competició serà precisament el que enfrontarà al club colomenc amb el FS Burela, aquest dijous 10 (19h) a Guadalajara.

La Copa d’Espanya és sens dubte el torneig per excel·lència de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) i aquesta temporada té per seu la ciutat de Guadalajara del 10 al 13 de març. Catgas Energia Santa Coloma participarà per sisena vegada a la seva història i ho  farà després de classificar-se gràcies a la setena plaça assolida a la primera volta de la Lliga. El sorteig va determinar a quarts de final un enfrontament assequible evitant als equips més forts com Movistar Inter, FC Barcelona i ElPozo Murcia.  El rival será FS Burela Pescados Rubén aquest dijous a les 19.00 al Palacio Multiusos de Guadalajara i transmés en directe per Teledeporte. El conjunt colomenc arriba a aquesta cita amb optimisme després de sumar dues victòries consecutives a la Lliga, una d’elles precisament amb el seu contrincant a la Copa a qui va golejar a domicili (1-6) fa 9 dies. El tècnic de Catgas Energia Santa Coloma, Xavi Passarrius, compta amb tots els jugadors a excepció dels lesionats Eric Pérez i Esteve Plana. Una seixantena d’aficionats seran presents a la graderia per animar al seu equip en el primer partit.

Aquest dimarts l’alcaldessa Núria Parlon ha rebut a jugadors i tècnics  per fer-se una fotografía amb ells i desitjar-li sort al club. L’expedició colomenca ha sortit per carretera cap a Guadalajara on ha fet un entrenament a l’escenari del partit aquest dimecres. Finalment aquest dijous al migdia es realitzarà la Recepció Oficial a tots els equips participants  a l’Ajuntament de Guadalajara.  

Minicopa infantil

Paral·lelament a la Copa d’Espanya i com passa en altres esports, la LNFS organitza també la MInicopa en categoria infantil amb els mateixos clubs participants i els mateixos enfrontaments. D’aquesta manera l’equip infantil de Catgas Energia Santa Coloma jugarà contra FS Burela aquest divendres a les 10.30 al Pavelló San José de Guadalajara.