Catgas Energia participa a la Copa d'Espanya

La Copa d’Espanya de futbol sala se celebra del 9 al 12 de març a Ciudad Real i compta amb la participació del club colomenc, Catgas Energia, que aquest divendres 10 (Esport3/Teledeporte, 21.15) debuta amb el principal favorit de la competició, Movistar Inter.

Els 8 millors equips de la LNFS disputaran el torneig més prestigiós del futbol sala mundial, la Copa d’Espanya. El Pavelló Quijote Arena de Ciudad Real  serà  l’escenari i aquest divendres 10 serà el torn de Catgas Energia de Santa Coloma que jugarà els quarts de final ambel rival més poderós, Movistar Inter, actual defensor del títol i ara mateix líder de la Lliga. Aquesta temporada tots dos equips ja s’han enfrontat en tres ocasions amb dues victòries madrilenyes (Lliga) i un triomf colomenc (Copa del Rei) que a més va significar l’eliminació, contra tot pronòstic, de Movistar Inter. El conjunt que lidera Dani Salgado i que prepara Óscar Redondo s’aferra a l’esperança de protagonitzar de nou la sorpresa. El partit es podrá seguir en directe per televisió en tres canals diferents: Esport3, Teledeporte i Eurosport.  

Catgas Energia contra l’assetjament escolar
L’equip infantil de Catgas Energia participarà també en l’anomenada Minicopa i ho farà de manera especial adherint-se a la campanya contra el ‘bullying’ #SeBuscanValientes. Aquesta iniciativa del club de la ciutat ha estat ben rebuda per la LNFS que ha decidit donar-li el màxim ressó possible durant la celebració del torneig en aquesta categoria. Els jugadors de l’infantil de Catgas Energia portaran en les seves samarretes el lema #YoSoyValiente i el capità llegirà el manifest contra l’assetjament escolar abans d’iniciar-se la competició. La resta de clubs participants també donaran el seu suport.