Casals temàtics, campus i activitats per a joves animen l’estiu

Fins al 2 de juny estan obertes les inscripcions a les activitats d'estiu.

Arriba l’estiu, les vacances i el temps lliure. L’Ajuntament organitza, col·labora i dóna suport al programa d’estiu per a infants, adolescents i joves. L’objectiu és que els més menuts s’ho passin bé i sigui possible la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

Aquest estiu, l’oferta es centra en els casals infantils temàtics que es faran en alguns centres escolars. «Les olimpíades», «El món animal», «El circ» i «Els artistes en acció» són els lemes triats. Cal destacar un altre casal adreçat a nois i noies de 10 a 14 anys, «La teva aventura urbana». Les inscripcions es faran l’OME (rbla. de Sant Sebastià, 98-100) i trucant al 93 462 40 90.

A més, hi ha una oferta específica d’arts escèniques, arts plàstiques i cuina. D’altra banda, els campus abasten disciplines com els multiesportius, el patinatge, el bàsquet, el futbol sala o l’atletisme.

L’estiu jove, finalment, el conformen també les propostes per a adolescents (entre 12 i 17 anys) del CRIJ Rellotge XXI i del CRJ Mas Fonollar. Tot plegat ho trobareu aquí.

Sol·licituds d'ajuts

Fins al 2 de juny és el termini establert per sol·licitar els ajuts econòmics que facilitin la participació d’infants i adolescents en les activitats d’estiu, organitzades per les entitats. Se’n beneficiaran els menors de 18 anys que pertanyen a famílies amb una situació econòmica d’especial vulnerabilitat.

Per presentar la sol·licitud d’ajuda, cal demanar cita prèvia al 93 462 40 90 fins al 30 de maig.