"Casals d’agost" per a escolars de 3 a 12 anys

L'Ajuntament ofereix 100 places de casal per a aquest mes d'agost en dues escoles públiques, Beethoven i Jaume Salvatella. El consistori cobrirà el servei de menjador a tots aquells nens i nenes les famílies dels quals no puguin fer-se càrrec dels imports.

L'Ajuntament, al costat de Creu Roja del Barcelonès i Casal dels Infants, posa en marxa els "Casals d'agost", una iniciativa adreçada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys que passin aquest mes a la nostra ciutat. Aquest nou programa cobreix les necessitats socioeducatives de la població infantil més vulnerable, en l'àmbit de les activitats de temps lliure que ofereix la ciutat, i es proposa assegurar una alimentació equilibrada als infants de famílies sense recursos.

L'Ajuntament ofereix 100 places de casal d'estiu per a aquest mes d'agost en dues escoles públiques de la ciutat, l'escola Beethoven, situat al barri del Fons (c. Wagner, 16), i el col·legi Jaume Salvatella, a Singuerlín (avinguda de Francesc Macià, 124). S'oferirà servei de menjador, que cobrirà l'Ajuntament, a tots aquells nens i nenes les famílies dels quals no puguin fer-se càrrec dels imports.

Aquests casals es realitzaran entre els dies 5 i 30 d'agost i la participació pot ser quinzenal o de tot el mes. Funcionaran de dilluns a divendres de 10 a 13.30 (sense menjador) i de 10 a 15.30 (amb servei de menjador).

Més informació, al Telèfon d'Atenció a les Famílies: 93 462 40 77.