Cap de setmana musical a Santa Coloma

El Teatre Sagarra de Santa Coloma s’estrena aquest dissabte al Festival Barnasants amb el concert de la Banda Municipal del Polo Norte.

Santa Coloma de Gramenet, 23 de febrer de 2012.- El Teatre Sagarra s’estrena al festival internacional de cançó d’autor Barnasants 2012 amb el concert Corazón o nada, de La Banda Municipal del Polo Norte. Òscar Andreu, conductor del programa La competència, de RAC1, presentarà a Santa Coloma el seu grup el divendres 25 de febrer (21.00). El seu company a la ràdio, Òscar Dalmau ha escrit sobre La Banda Municipal del Polo Norte: “Pop agressiu amb enginy i lletres iròniques que s’enganxen com a paparres sota títols com Canción optimista número 75 oTodos hemos tenido veinte años. Els astres auguren un futur molt prometedor per a aquesta banda de nom quilomètric.”

La Banda fa una música que transita pels terrenys del pop, la cançó popular melodramàticai els sons experimentals. Alguns crítics la consideren la gran promesa Indie i altres destaquen l’acidesa de les seves lletres. En general, tothom afirma que és un projecte per descobrir i per seguir de prop. El grup està format per Òscar Andreu, Juampe González, Dimas Rodríguez, Ari Fleck, Sergi Felipe, Joan Ramon Moragas, Marc Torrell i Oriol de Balanzó. Corazón o nada és també el títol del treball discogràfic que el grup va gravar fa un any a El Puerto de Santa María (Cadis). Demà tocaran les cançons d’aquest disc i altres de noves que figuraran en el proper LP. En venda anticipada, el preu de les entrades és de 12 euros (15 euros el dia del concert). Les primeres 20 persones que entrin a la sala tindran gratis un CD del grup.

Es tracta del primer cop que el Teatre Sagarra participa com equipament al Barnasants, un festival d’autor que se celebra des del 1995 a diferents escenaris de prestigi de Barcelona, el nom del qual es deu a la seva primera seu, al barri de Sants. La llista de cantautors espanyols i internacionals que han participat a les seves diferents edicions és molt llarga donat que a cada edició es pot gaudir de més de 50 concerts, durant els tres mesos que dura el festival.

Músiques d'autor i d'arrel del segle XX a l’Auditori Can Roig i Torres

L'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma acull aquest divendres 24 (21.00) un concert a càrrec dels professors de l'Escola de Música, Isabel Souto i Dani Nogués. En el marc de la programació febrer-juny 2012, aquest divendres s’fereix el concert Músiques d'autor i d'arrel del segle XX. Els professors de l’Escola Múnicipal Can Roig i Torres ens interpretaran obres de A. Piazzolla, E. Bozza, B. Bartok, X. Montsalvatge, J. A. Amargós i M. Castellnuovo-Tedesco. Isabel Souto, flauta, i Dani Nogués, guitarra, protagonitzaran aquest concert amb entrada lliure.

L’Escola Municipal de Música també serà protagonista del proper concert a l'Auditori. Serà el proper divendres 2 de març quan podrem conèixer els pròxims graduats que sortiran de l'escola amb un futur prometedor per endavant. Ens oferiran El concert d'Els més joves també amb entrada gratuïta.

Per a més informació i/o contactes:

www.teatresagarra.cat o www.barnasants.com

 

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat

www.gramenet.cat