Cap de setmana de Rock Fest a Can Zam

1.800 colomencs i colomenques han pogut gaudir del primer dia de festival de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració de la promotora Rock and Rock i l’Ajuntament.

Aquest festival de música rock i heavy omple de concerts divendres, dissabte i diumenge els tres escenaris que s’han instal·lats al recinte. Al cartell d’enguany destaquen 51 bandes internacionals i nacionals de reconegut prestigi com Aerosmith, Alice Cooper, Deep Purple, Europe, Avantasia, Sepultura i Rosendo entre molts altres. A més, el Rock Fest servirà també d’aparador colomenc gràcies a la presencia del grup Astray Valley, el guitarrista del qual és d’aquesta ciutat.

Dins del recinte del festival hi ha diversos espais: restauració, el mercat, la carpa de signatures, l'estand solidari i els emblemàtics icones gegants de l’esdeveniment: un ninot inflable, una guitarra i una bateria serviran perquè grans i petits es portin un record del seu pas pel Rock Fest 2017.

També en aquesta quarta edició hi ha 1.800 colomencs i colomenques que poden gaudir del primer dia de festival de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració de la promotora Rock and Rock i l’Ajuntament. El lliurament d’aquestes entrades s’ha fet a les darreres setmanes, en una campanya solidària amb el Banc d’aliments en la qual ha participat la ciutadania demostrant un cop més el seu esperit solidari. Alhora les mostres de solidaritat també estaran present amb l'Associació de la Malaltia de Dent (ASDENT); tots els taps de begudes recollits durant el transcurs del festival i la recaptació de la carpa de l’entitat, en la qual es vendran i sortejaran articles de material exclusiu i de col·leccionista de multitud d'artistes i grups, aniran destinats a la lluita contra aquesta malaltia i a la seva sensibilització social.

Més informació a: www.rockfestbarcelona.com