Cap de setmana de Passatge Insòlit

El festival de les arts del carrer i dels firaires arriba els proper 27 i 28 d'octubre a la Torre Balldovina.

L'alcaldessa, Núria Parlon; la Tinenta d'Alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez; i el codirector del festival, Andreu Banús, han presentat aquest dimarts 16 la propera edició del festival Passatge Insòlit, que es viurà al Museu Torre Balldovina el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre.

Dedicat a les arts del firaire, el Passatge amplia enguany l'oferta familiar als jardins de la Torre Balldovina amb espectacles nocturns per a persones adultes. L'horari del festival de les arts del firaire al Museu Torre Balldovina, amb entrades de 1 a 6 euros i packs de tíquets a l'abast del públic serà el dia 27 d'octubre a partir de les 18h, i el dia 28 de 11 a 14h i a partir de les 18h, amb 47 espectacles disponibles. En aquest web trobareu més informació i la programació del festival.

El Passatge Insòlit s’ha convertit en un referent únic i singular en l’àmbit de les arts i els espectacles dedicats al món del firaire, una tradició d’oci familiar i transgressor, inspirant a més altres esdeveniments que aposten pel gènere, com les festes de la Mercè de Barcelona, FiraTàrrega o festivals de circ i varietats de tot el país. Aquest 2018, la proposta torna als Jardins de la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet per oferir-nos una programació arriscada per a grans i petits, amb la novetat de programar espectacles només per a adults en la franja nocturna de dissabte. En total trobarem quasi una quinzena d’espectacles i atraccions per a adults en un passeig per a diferents espais que suposa una experiència original i diferent.

Petites carpes i atraccions ‘insòlites’ a l'aire lliure, una setmana abans de la Castanyada, els dies 27 i el 28 d’octubre, en una fira única en el seu gènere. Amb diverses carpes i guinguetes inspirades en les antigues barraques de fira, es convida els espectadors i les espectadores a viatjar a un món màgic ple d’atraccions fantàstiques i d’il•lusionisme.

El  Passatge  Insòlit  té  el  suport  de  l’Ajuntament  de  Santa  Coloma  de  Gramenet, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.