Cap de setmana de Festa

Dissabte 3 i diumenge 4, els carrers i els equipaments de la ciutat viuen amb efervescència un munt d'activitats amb motiu de la Festa Major d'estiu.

La jornada de dissabte 3 arrencarà amb Batucada Retumbatú a la Plaça de Catalunya a les 11:00 hores, i mitja hora més tard s'inaugura al Centre Cívic Riu, l'exposició "Crisi de refugiats a Europa" en el marc del cicle Diaris de Viatges. A les 12:00 hores, el més petits i petites podran gaudir d'un concert a la Plaça de la Vila amb Xiula i el seu treball "Donem-li una volta al món".
Els menuts i menudes també tindran al seu abast, com a novetat d'enguany, un Supertobogán al carrer de Santa Eulàlia amb parc de La Bastida de 11:30 a 19:30h (amb descans per dinar de 14 a 17h). De 12 a 15, tant dissabte com diumenge, arriba una nova edició del Corre-Tapa, entre 2 i 3 euros la consumició de tapa més beguda a diversos bars i restaurants de la ciutat.
Doble inauguració d'exposicions a Can Sisteré a partir de les 13:00 hores, la de la Fundació Arranz Bravo, a les 13h, i la de l'artista colomenc Milu, Art urbà, a les 13:45h a la Sala B.

Els gegants seran protagonistes a la tarda del dissabte, amb la celebració del 30è aniversari dels Gegants Nous a partir de les 17h, amb plantada a la plaça d'en Manelic, cercavila pels carrers del Centre i arribada a la plaça de la Vila cap a les 18:30h. De 18 a 21h, si ens acostem al Jardi del Museu Torre Balldovina hi trobarem l'espectacle familiar "La Torre està de festa" amb la companyia Més Tumàcat. Al jardi de Can Sisteré, un altre espectacle per a tots els públics, el circ "Wilbur". Ball per a la gent gran, a les 18:30 hores amb Sal y Limón al jardí de Can Roig i Torres.

A les 20:00h s'inaugura al Museu Torre Balldovina, l'exposició "Fams i abundàncies" i a les 21h al Parc d'Europa segona jornada del Fisc Sintonitzza. A partir de les 20h concert de Hoy por ti mañana por Sabina al CRJ Mas Fonollar, acompanyats de Joan Colomo i Carlos Ramone DJ.
El Mag Lari aterra al Teatre Sagarra a partir de les 21h i a les 22:15h tret de sortida amb foc, molt foc, a la segona nit de les festes amb el tradicional Correfoc, amb plantada al jardí de Can Sisteré.
Música folk a Can Roig i Torres amb Se'n fa una a les 23h i Orquestra Aquarium a la Plaça del Rellotge. Punt final a la jornada de Festa Major d'aquest dissabte 3, amb la banda local Saudade i els mítics Duncan Dhu, a partir de les 21h a la Plaça de la Vila.

Com ja és tradició, la Trobada de puntaires a la Rambla de Sant Sebastià obrirà el diumenge de Festa Major, a les 10:30h; i a les 11h es fa a l'Església Major l'ofici de la Festa. Exposició de pintura a les 11h a Plaça d'en Joan Manent amb el Grup d'Art Els Coloristes i a les 12h "Migada" popular a la Pèrgola del Parc d'Europa. Per a la canalla, Jocs ambulants d'11 a 14 hores al jardí de Can Sisteré. Plat fort d'aquest matí de diumenge, la Trobada Castellera a la Plaça de la Vila (12h) amb les colles locals, Castellers de Santa Coloma i Laietans de Gramenet.

Ja a la tarda, a les 18h tornen a obrir les portes de la Torre Balldovina amb "La Torre està de festa" i festa de l'escuma a la plaça de la Sagrada Família, més els inflables a la Plaça del Barri Llatí i a Mossèn jacint Verdaguer entre Terrassa i Bruc, al Fondo.A les 18h playback per a la gent gran a Can Roig i Torres, exhibició de ball amb Yolanda Valero a la Plaça del Rellotge i a les 18:30h un clàssic de les festes, el Festival de Jotas amb la Casa de Aragón Virgen del Pilar a la Plaça de la Vila. L'Esbart Maragall serà protagonista al Teatre Sagarra a les 19h, i la Banda de Música de Santa Coloma, a les 20h a la Plaça del Rellotge. A la mateixa hora donarà inici el Correfoc infantil de la Festa Major a la Plaça de l'Església.

Nit jove al CRJ Mas Fonollar (21:30h) amb la Santako Beach Party i cinema a la fresca amb "E.T" a la Plaça del Rellotge del Fondo a les 22h. A la Plaça de la Vila aquest diumenge toquen havaneres amb Rems (21h) i després l'espectacle de versions de The Soultans (23h) per tancar la nit de diumenge, la penúltima de la Festa Major.

*MOBILITAT - S’allargarà l’horari de les escales i rampes mecàniques fins a la mitjanit -les 12:00 hores de la nit- durant els dies de Festa Major per tal de millorar la mobilitat de tota la ciutadania de Santa Coloma