Cap de setmana de Festa Major

Aquestes són les principals activitats que trobareu dissabte i diumenge a #festacoloma2017

Dissabte arrenquem a les 11:00 hores, Festa d’aigües al Jardí de Can Sisteré i a les 12:00 primer espectacle del cicle familiar UAU! El professor Karoli al Jardí de la Torre Balldovina. A les 13.00, s'inaugura l'exposició d'ACAF (Associació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia) «Visión-Arte» a Can Sisteré i la mostra «Pintura y piel» de Jota SK a la Sala B del centre.

A la tarda, XXIII Trobada de Gegants, 30è aniversari del capgròs de l’agutsil Alzina, plantada a les 17:30 hores a la plaça de Montserrat Roig. Itinerari: pl. de Montserrat Roig, c. Doctor Ferran, c. Sant Jeroni, c. Santa Coloma, c. Major, c. Anselm Clavé i pl. de la Vila. A les 19.00 h, arribada a la plaça de la Vila i mostra de balls. Participants: colles de Montornès del Vallès, Sant Jaume de Barcelona, Sant Andreu de la Barca, Pineda de Mar, Sant Boi de Llobregat, Poble Espanyol de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu del Palomar, Santa Coloma de Gramenet, Bouets i Vaqueta del Raval, Capgrossos del Raval i Casa de Aragón Virgen del Pilar. A les 20.00 h, les colles s’acomiadaran amb una cercavila amb aquest itinerari: pl. de la Vila, pg. d’en Llorenç Serra, c. Sant Carles, c. Major, pl. de l’Olimp. L’organització de la trobada és a càrrec de la Colla de Gegants i Capgrossos.

A les 18h Circomotik, jocs, malabars i circ amb El Negro y El Flaco, al Jardí de la Torre Balldovina i inflables a les places d’en Xavier Valls i de les Cultures i festa de l’escuma a les pistes de Can Peixauet (c. Mn. Jacint Verdaguer/pg. de la Salzereda). A les 18:30 hores, Ball per la Gent Gran amb Orquestra Sal y Limón al jardí de Can Roig i Torres.

A les 19:00 hores, Trobada Castellera, amb la Colla Jove dels Castellers de Vilafranca i la Colla de Castellers de Santa Coloma de Gramenet, la qual se n’encarrega de l’organització a la Plaça Sagarra. A les 19:30 + UAU! Marabunta, un xou de clown enèrgic, amb Guillem Albà a Plaça del Rellotge
A les 19:30, concert d'homenatge a Melón Maguilaz. al CRJ Mas Fonollar. A les 20.00 exposició, inauguració de «Zulema Galeano. Il·lustració» al Museu Torre Balldovina
A les 21.00, segona jornada del FISC SINTONITZZA: La Banda Trapera del Río, Niña Coyote, etaChico Tornado, F.A.N.T.A., It’s Not Not i Les Cruet al Parc d’Europa.

Funció "20 años: de Marisol a Pepa Flores" amb Celia Flores., al Teatre Sagarra, a les 21h. A les 22:15 hores Correfoc de festa. Itinerari: església Major, c. Mossèn Jaume Gordi, c. Rafael Casanova, c. Sant Silvestre, c. Balldovina, c. Francesc Moragues, c. Santa Coloma i pl. Pau Casals. Participants: Colla de Diables de Sant Andreu, Colla de Draconaires de Santa Coloma, Bruixes de Gramenet, Diables de La Salut, Bruixes del Nord de Sabadell, Colla Vella de Diables de Santa Coloma, Trabucaires de la Vila de Gràcia, Carrasquets de Torrelles de Llobregat, Escamot de la Santíssima Trinitat, Coordinadora de Trabucaires de Catalunya i Trabucaires de Santa Coloma. Organització: Colla Vella de Diables de Santa Coloma de Gramenet.

Pel que fa a la música, a les 22:30 hores, concert de Rafa Bueno, Chenoa i Los 40 on Tour Plaça de la Vila. A les 23:00 concert de folk Amb Se’n Fa Una al Jardí de Can Roig i Torres; i també  a les 23.00 concert The Wires (tribut a AC/DC) Plaça del Rellotge. Per acabar (23.00h) concert Helena Miquel + Chorizo al CRJ Mas Fonollar.


Diumenge, a partir de les 10:30 hores, Mostra de Puntaires a la Plaça de la Vila, a les 11:00 ofici de Festa Major a l'Església Major i exposició de pintura «Els Coloristes amb la Festa Major» a la Plaça d’en Joan Manent, a la mateixa hora, el castell de tothom amb Laietans de Gramenet al Jardí de Can Sisteré
A les 11:30 hores, Supertobogán al carrer de Prat de la Riba, a les 12.00 "Migada Popular" a la Pèrgola del parc d’Europa. D'altra banda s'ha suspès per motius aliens a l'organització de la Festa Major l'espectacle de les 12.00 UAU! Collage, de la Cia. Bot Project, previst a la Plaça de la Vila

A la tarda, 17.30 hores, Per a tothom al Mas Fonollar Star Wars, Piratas del Caribe, Harry Potter, Chicago... El Mas Fonollar es converteix en un escenari de pel·lícula. Un joc de pistes i enigmes sobre pel·lícules. A les 17.30 h hi haurà un show cooking amb els petits xefs i Ivan Vilches. A les 19.00 h, Kid’s & Music faran un espectacle musical per a tota la família. A les 22.00 h començarà la festa jove amb el dj Toni. Tot plegat està organitzat per Joves de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració del CRIJ Rellotge XXI i Badum Xas.

A les 18.00, UAU! The Incredible Box de la Cia. La Tal al Jardí de la Torre Balldovina, a la mateixa hora, Play back per a la Gent Gran a Can Roig i Torres, actuació de María Díaz y La Flor que se Multiplica, Els Joves de la Tercera Edat i Los Jubilados Marchosos.

A les 18.30 Festival de Jotes, organitzat per la Casa d’Aragó, a la Plaça de la Vila, a les 19h dansa amb Yolanda Valero i els alumnes de la seva escola a la Plaça del Rellotge A les 19h, concert "Toc d'inici" amb l’Esbart Sant Martí. Entrades a la venda el mateix dia de la funció. Preu: 8 € (descomptes per als socis del CEP) al Teatre Sagarra Concert a les 19:30 hores, Banda de Música de Santa Coloma i Banda Jove de la SM Lira Castellonera a la Plaça de Pau Casals.
Correfoc infantil a les 20h, itinerari: pl. de l’Església, c. Mossèn Jaume Gordi, c. Rafael Casanova, c. Sant Silvestre, c. Mare de Déu de Montserrat i pl. de Catalunya. Colles convidades: Colla Jove de Dimonis de Santa Coloma, Colla Infantil de Diables de Sant Joan Despí, Drac Braulio de Sant Joan Despí, Diables Petits de Ribes i Colla Infantil dels Joves Diables de Cunit. Organització: Colla Jove de Dimonis de Santa Coloma de Gramenet.
A les 21h havaneres Els Braus del Nord a la Plaça de la Vila. A les 22h, cinema a la fresca, projecció de Los Goonies a la Plaça del Rellotge, a les 23h concert amb Raggatunning a la Plaça de la Vila.