Cap de setmana atapeït al Teatre Sagarra

"Gira de dansa", el muntatge guanyador del certamen de Barcelona, diumenge 5 (18h), "La Sed" amb Carro de baco dissabte 4 (21h) i l'obertura del Paraula de Santa Coloma divendres 3 (20h).

Les persones aficionades a la dansa tenen dissabte una oportunitat per gaudir-ne.Beatriz Torres, Yadira Olavarría, Javier Latorre, Ramon Oller, Natalia Viñas, Fidel Buika són els responsables de la coreografia de Gira de dansa, l’espectacle que arriba al Sagarra diumenge, 5 d’octubre (18.00). El BCN City Ballet va guanyar el darrer certamen internacional homònim, l’objectiu del qual és la difusió de la dansa i el patrimoni cultural, tot utilitzant les arts escèniques com a plataforma per llançar al món professional futurs ballarins.
L’ espectacle consisteix en variacions de tots els estils coreogràfics dirigits per primeres figures d’aquest món, amb un final impressionant.
El preu de l’entrada, al qual s’apliquen descomptes habituals, és de 15 €.

Dissabte, 4 d’octubre (21.00), el grup Carro de Baco presentarà La sed, una terrorífica i intrigant aventura, amb toc de tragèdia grega, que reflexiona sobre la diferència de classe, la venjança, el domini de la repressió sobre el desig i qüestiona l’art del teatre i l’ofici de l’actor. El preu de l’entrada és de 10 € (descomptes habituals).

«Paraula de Santa Coloma» és un recull d’activitats vinculades a la literatura i les lletres. La 2a edició d’aquest programa de tardor inclou recitals poètics, sortides i representacions teatrals, entre altres propostes. Així, el divendres 3 (20.00) tindrà lloc al Teatre Sagarra la gala d’entrega del Primer Premi de Textos Breus de Teatre Carro de Baco amb dos espectacles: La camisa de Lorca i Seis perversiones sobre un cuento de Manuel Rivas. En marc d'aquest cicle literari, el diumenge 5, organitzada pel Centre Excursionista Puigcastellar, hi haurà una sortida a Ivars d’Urgell, que forma part de la ruta literària Maria Mercè Marçal. El dimecres 8, finalment, a la Biblioteca Singuerlín hi haurà la lectura de Parelles de tres, de Martí Rosselló.