Cancel·lada Exposició Món-Tanca

La mostra que es podia visitar al jardí de Can Sisteré com a projecte del Col·lectiu Enmedio que fa una reflexió sobre murs i fronteres es tanca per motius de seguretat.

Fins el 22 de setembre, davant de la Biblioteca Central es podia veure l'exposició Món-Tanca, un projecte del Col·lectiu Enmedio que fa una reflexió sobre murs i fronteres. A més dels habitual presentació en plafons, la mostra consistia en l'edició de sis diaris que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Quan es desplegaven les publicacions, per una banda es configuraven sis fotografies de grans dimensions i per l’altra, un pòster amb exemples de les accions dutes a terme pels col·lectius d’art i activistes No Mad Makers, Peng!, The Electronic Disturbance Theatre, Center for Political Beauty, The Bil'in Friends of Freedom and Justice i el Taller d'Acció Fotogràfica d'Enmedio.

Els diaris proposaven dos modes de lectura: la lineal que ofereix qualsevol tabloide, i una lectura mural que posava en relació diferents aspectes del Món-tanca amb les accions que els qüestionen, així com un assaig escrit pel col·lectiu Enmedio.

Els autors


El Col·lectiu Enmedio és un grup de professionals de la imatge que, insatisfets per la falta de connexions entre l'art i l'acció política, ha decidit abandonar el seu terreny habitual de treball i situar-se Enmedio, en cap lloc determinat i en tots alhora. Des d'aquí exploren la potència transformadora de les imatges i els relats.