Can Sisteré exposa l'obra del fotògraf Sánchez Serrano

Fins aquest diumenge 15 es pot visitar la mostra «La Huelva de José Sánchez Serrano» .

En el context de les Jornades Commemoratives del Dia d'Andalusia a Catalunya de la FECAC, avui divendres, dia 13 (19.30), s'inaugurarà l'exposició de fotografies «La Huelva de José Sánchez Serrano» al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré. Les imatges abasten les dècades dels vint, els trenta i els quaranta, i ens acosten al passat de la província de Huelva on l'autor va saber deixar testimoni de paisatges i gents.

Sánchez Serrano (1892-1946) va ser un autodidacte. Es va formar gràcies a la lectura de revistes especialitzades, les innombrables proves que va portar a terme i el consell estètic d'un grup d'amics amb els que va recórrer part de la província, especialment els voltants de la capital.
Va morir prematurament a l'interior de la Gruta de les Meravelles mentre visitava i fotografiava la Serra d'Aracena. Ens ha llegat una extraordinària obra, guardonada en nombrosos concursos nacionals i europeus.

L'exposició es pot visitar de dimarts a divendres de 17.00 a 21.00, els dissabtes de 11.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 i els diumenges de 11.00 a 13.30 h.