Can Sisteré estrena accessibilitat amb la mostra fotogràfica ‘Città’

S'ha inaugurat al Centre d’Art Can Sisteré l’exposició «Città» de la fotògrafa colomenca i doctora en Belles Arts Núria Martínez Seguer. La mostra recrea una ciutat estereotipada, una ciutat sense nom que pot ser totes les ciutats. L’equipament estrena una rampa d’accés i un ascensor perquè el puguin visitar les persones amb mobilitat reduïda.

Amb un títol que és un tribut al neorealisme italià, a «Città» el conjunt de les imatges prenen el carrer com a escenari principal. Temps i espais se’ns presenten fragmentats, visualitzant-se per la fràgil línia entre la ficció i el documental. Després d’una dècada treballant en aquest projecte, l’artista selecciona una trentena de fotografies de gran format que s’hi relacionen en un conjunt narratiu coherent, i esdevenen un viatge cartogràfic alhora que interior a la recerca d’un mateix.

Reformes d'accessibilitat

Amb aquesta mostra, Can Sisteré reprèn l’activitat expositiva després d’una reforma de sis mesos per fer-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda. S’han instal·lat rampes, un servei adaptat i un ascensor en aquest equipament. Les millores s’ha completat amb obres de manteniment a la teulada i a les terrasses, amb l’adecuació de la instal·lació elèctrica a la normativa vigent, amb canvis a la il·luminació interior i exterior i amb la pintura de l’edifici, entre altres.