Can Sisteré acull fins el 6 de febrer una exposició de l’artista colomenc Joni Ferzeta

La mostra “Auambabolubabalambambú” reuneix els treballs més significatius del dissenyador gràfic de Santa Coloma per a diferents artistes.

El Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma acull, des del passat novembre i fins el 6 de febrer, l’exposició de Joni Ferzeta “ Auambabolubabalambambú”, en una línia de programació de l’Ajuntament de Santa Coloma que fomenta la creació jove colomenca.  

Es tracta d’una mostra de la seva obra individual i col·lectiva. En relació amb aquest darrer àmbit, trobem les col·laboracions amb amics, grups d’artistes afins i equips de treball informals: tota una xarxa de complicitats en què cal destacar, per exemple, Lagatacristi, Danilillo, Sergio Mora, Pedro Rodríguez, Santos de Veracruz o Kote Berberecho, entre d’altres. Així, Can Sisteré exposa els projectes més significatius realitzats per al Festival de Música Independent de Santa Coloma FM Sintonitzza, Mundo Canibal, la Sala Apolo, Kiko Veneno, Muchachito Bombo Infierno, Josele Santiago, el G-5, Peret o Los Delinqüentes.

Les seves creacions ha tingut un reconeixement merescut en una llarga llista de festivals de cinema, videoclips o còmics; es basen en una retòrica situada entre l’humor, l’absurd, la ironia i un imaginari, en molts casos, extret de les pel·lícules de sèrie B, de l’estètica retrofuturista o vintage.  

El dissenyador gràfic colomenc
Joni Ferzeta (Santa Coloma de Gramenet, 1970) és un creatiu que es mou entre el disseny gràfic, el còmic, la il·lustració, les pàgines web, els vídeos d’animació i els videoclips. Es tracta de tota una activitat cultural que des de fa anys ha professionalitzat convertint-se en free lance.