Can Mariner, el Llatí i el Raval celebren les seves festes de barri

Els tres barris colomencs celebren les seves festes aquest cap de setmana, els dies 1, 2 i 3 de juliol.

A Can Mariner els actes comencen aquest divendres 1 a la  tarda amb un recital de poesia per a la gent gran. Cal destacar també el pregó, que serà a càrrec de la presidenta de Creu Roja, Rosa Marco, les sevillanes i un ball. Dissabte hi haurà activitats infantils, un taller de fabricació de sabó, una exhibició de country, el tradicional concurs de pastissos i un ball. Diumenge, finalment, se celebrarà el torneig de futbol sala Adolfo Marsiñach, una paella i un festival de dansa.

Al Llatí, la festa començarà aquesta tarda amb una recepció i continuarà amb el pregó, que farà l’alcaldessa Nuria Parlon (21.30). De la resta del programa en destaquen el ball d’aquesta nit, la xocolatada, les sevillanes, el festival de dansa i el recital del grup Chess de dissabte, així com les actuacions de diumenge: Melani Corazón Flamenco, el mag Fleky i Canela y Miel.

Al Raval hi ha avui una recepció i un sopar. El mercat solidari, els esports, el correfoc i la disco mòbil marcaran la jornada de dissabte. Quant a diumenge, cal citar el bàsquet femení, la cercavila, la graellada i les cançons populars.