Campus esportius d'estiu

L'Institut Municipal d'Esports obre la convocatòria per a les entitats esportives que vulguin organitzar activitats d'aquest caire.

L’Institut Municipal d’Esports (IME) ha obert la convocatòria pública per a la presentació de sol·licituds als campus esportius d’estiu d’enguany. Les entitats esportives interessades a organitzar aquesta activitat podran recollir la documentació a partir del dia 13 d’abril i hauran de lliurar-la abans del dia 27 d’abril, a les oficines de l’IME (Plaça J. Manent) de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19 hores.

Més d'un miler d'infants hi van participar el 2011

Els campus esportius van aplegar l'any passat a Santa Coloma 1.100 nens i nenes que van tenir l’oportunitat d’aprofitar les vacances d’una manera divertida i saludable: fent esport. Futbol sala, natació, bàsquet, patí i tir amb arc són algunes de les moltes disciplines esportives que s'hi van practicar.

Els campus es portan a terme al llarg del mes de juliol, s’adrecen a la població infantil i s'organitzen conjuntament per entitats esportives de la nostra ciutat, les empreses concessionàries que gestionen els complexos esportius i l’IME.