Campos duu al Sagarra una versió sorprenent de "La bella dorment"

Els dies 27 i 28 de febrer, a les 21.00 i 19.00 hores, respectivament, el Ballet de Santa Coloma de Gramenet David Campos representarà La bella dorment a la Sala Sagarra.

Amb un plantejament escènic gens convencional, en el qual es fonen el llenguatge del cinema i la dansa, David Campos torna a sorprendre el públic amb la seva particular proposta de La bella dorment. El coreògraf ens planteja sense complexos una versió d’aquest clàssic universal desproveïda de tota la superficialitat tan habitual en aquestes produccions clàssiques i fa un gir, decididament essencialista, amb la història que personalment vol explicar.

David Campos revisa en profunditat aquesta obra del repertori clàssic, presentant-nos una bella dorment molt fresca i vitalista, que transita per paisatges onírics i màgics de castells medievals i urbs contemporànies.

Les entrades són a la venda a les oficines de Caixa Catalunya i al Tel-entrada (902 10 12 12, www.telentrada.com), al preu de 15 euros, i es poden adquirir a les taquilles del Teatre dues hores abans de cada representació. Hi haurà un 25% de descompte per als espectadors amb carnet jove, els jubilats, les persones amb discapacitat, els grups organitzats a partir de 10 persones, els espectadors que tinguin el carnet de les biblioteques i els Amics del Museu.