Campanya informativa sobre l’admissió de nous alumnes als centres escolars

L’Ajuntament fa una campanya per informar dels canvis en l’admissió d'alumnat per al curs 2014-2015, relacionats amb el concepte de proximitat al domicili. El dijous 23 es fa una nova reunió amb les famílies.

Fins ara, hi havia a la ciutat una distribució territorial per zones i els centres escolars es triaven segons on fos l’adreça de l’infant; a partir del curs 2014-2015, la proximitat al domicili es regirà per un nou model.

L’elecció del centre escolar és un dels moments més importants per a totes les famílies, molt decisiu per al futur dels alumnes perquè inicien una nova etapa en el procés evolutiu de socialització i aprenentatge.

El Servei d’Educació de l’Ajuntament ha programat un seguit de xerrades informatives destinades principalment a les famílies amb fills i filles que començaran la seva etapa escolar aquest pròxim curs. El 14 de gener (17.00), les famílies que viuen als barris de Can Franquesa, la Guinardera, les Oliveres i el Singuerlín estan convocades a la Biblioteca Singuerlín (pl. de la Sagrada Família, s/n); el 16 de gener (17.00), les famílies que viuen als barris de Can Mariner, el Centre, el Cementiri Vell, el Riu Nord, el Riu Sud, el Raval, els Safaretjos i Santa Rosa es trobaran al Teatre Sagarra (c. Lluís Companys, 27), i els dies 21 i 23 de gener (17.00), les famílies que viuen als barris del Fondo, el Llatí i la Riera Alta estan citades als Serveis Educatius (rbla. de Sant Sebastià 98-100, planta 2, sala 11). Més informació, en aquesta darrera adreça, al telèfon 93 462 40 58.