Campanya de Nadal del comerç local

Santa Coloma Tot a Mà i Fondo Comerç han preparat diversas activitats al carrer per aquestes dates. La plaça del Rellotge acull la Fira de Reis i a la plaça de la Vila s'instal·la a partir d'aquest divendres 27 un trenet de Nadal.

Laia Muñoz i Esteve Serrano, presidenta de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i tinent d’alcalde de Comerç i Mercats respectivament, van presentar fa uns dies aquesta campanya de Nadal del comerç de Santa Coloma a la seu de l'ACI.

El tinent d’alcalde de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Santa Coloma, Esteve Serrano, explicà que aquesta campanya ha de ser especial ja que es comencen a veure els fruits del pla estratègic 2013 que va aprovar l’Ajuntament. Una eina que contempla una promoció especial enfocat al comerç de Santa Coloma.

D’altra banda, Esteve Serrano es mostrà confiat en que l’execució del pla d’usos que es previst finalitzar l’any vinent donarà al comerç de la ciutat l’eina per revitalitzar els seus eixos comercials.

Més de 50 activitats programades

Pel que fa a les activitats va destacar que “n’hi ha per a públic de totes les edats: des de tallers per a infants fins a taper-sex, passant pel tradicional trenet que farà una ruta per la ciutat”. Per Laia Muñoz l’objectiu d’aquesta campanya és evitar les fugues de compradors del centre comercial urbà i alhora posar en valor els seus associats. Amb aquest objectiu s’han editat 20.000 calendaris de butxaca on es recullen les activitats previstes pels propers mesos.

A la plaça del Rellotge, al barri del Fondo, ja està instal·lada la Fira de Reis, que ofereix en diversos llocs a l'aire lliure tot tipus de productes artesanals característics d'aquestes dates. Aquesta fira, organitzada per Fondo Comerç, està oberta cada dia fins al 6 de gener, de 9.00 a 21.00 hores.

El dissabte 28 de 10 a 21 hores Santa Coloma Tot a Mà ha organitzat una fira de productes a l'Avinguda Generalitat.

Els dies 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, a la plaça de la Vila, hi trobarem un trenet de Nadal de 10 a 14  i de 17 a 20 hores.Organitza: Agrupació del Comerç i de la Indústria de Santa Coloma de Gramenet.

Patrulles mixtes els dies de Nadal

La coordinació entre els cossos de la policia local i els Mossos d’Esquadra permetrà les patrulles mixtes que puntualment patrullaran els eixos comercials de la ciutat durant aquestes festes.