Cameradata Gramenet, darrer concert de l’any a l’Auditori

El 29 de desembre acaba el cicle de tardor a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma, amb l’actuació de Cameradata Gramenet (21.00), formada per alumnes i ex alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Amb el títol “Danses i contradances”, el concert de Camerata Gramenet inclou obres de G. F. Häendel, G. Holst, L. van Beethoven, B. Bartók i Antonin Dvorák. L’entrada és lliure.

Des del mes d’octubre els aficionats han pogut gaudir de diferents concerts i de gèneres musicals diversos a l’Auditori, en la seva temporada musical de tardor. S’han fet sis concerts amb el predomini quasi absolut de la música clàssica i el piano com a instrument rei, que ha estat interpretat per solistes de prestigi contrastat.

Han destacat Miquel Villalba, que va fer les difícils Variacions Goldberg, de Bach, una de les peces per a piano més preuades pels amants de la música. També Murtra Ensemble, una orquestra de gran qualitat integrada per 22 músics professionals i dirigida per Manel Valdivieso, que va oferir un concert amb peces d’autors contemporanis d’inspiració flamenca. El cantautor colomenc Rojas va presentar el seu darrer compacte, La historia del hombre mudo. Cristina Granero i Laia Armengol, un duet de flauta i piano, van interpretar un recital d’obres d’autors espanyols que han enregistrat recentment al mateix Auditori.

Al mes de desembre Daniel Ligorio ha protagonitzat un monogràfic de Chopin en commemoració del bicentenari del naixement d’aquest compositor. Finalment, la Camerata Gramenet, tanca la temporada (29 de desembre).