Bons resultats d’inserció laboral dels cursos de formació ocupacional

Gairebé la meitat de les persones van participar el 2012 en els cursos de formació ocupacional de l'Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, van trobar feina.

Més del 45% de les persones que han participat en els cursos de formació ocupacional programats per l’Ajuntament a través de l’empresa municipal Grameimpuls, han trobat feina. Aquesta és una de les dades que s’extreu dels resultats d’inserció laboral de la programació 2012 que ha fet públic el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Això vol dir que de mitjana, gairebé 7 alumnes dels 15 que han participat en un curs de formació ocupacional han accedit al mercat laboral. 

Grameimpuls ha realitzat 15 cursos amb una participació de 225 alumnes, i un resultat de 103 persones que han arribat a trobar una ocupació. L’altra conclusió és que les persones que es formen i realitzen pràctiques en empreses compten amb més possibilitats de trobar un lloc de treball. 

A la programació de cursos actuals i futurs, Grameimpuls està apostant per sectors estratègics en el territori, principalment restauració, logística, instal·lacions-manteniment i atenció a les persones.