Bicicletada popular a la llera del Besòs

La Diputació de Barcelona organitza el diumenge 5 aquesta activitat amb l'objectiu fomentar la pràctica de l'esport en un espai natural i de qualitat, amb l'aigua com a protagonista.

El proper diumenge 5 de maig, a partir de les 9.30 hores, al parc Firal de Granollers, es donarà el tret de sortida de la XI Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs, activitat organitzada per la Diputació de Barcelona mitjançant el treball coordinat de les àrees de Territori i Sostenibilitat i Desenvolupament Econòmic Local, i la col·laboració del Consorci per a la defensa del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme.

La bicicletada té un recorregut d'aproximadament 24 km entre Granollers i Sant Adrià de Besòs, tot seguint la llera recuperada del riu Besòs, i la participació és oberta a tothom amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport en un espai natural atractiu i de qualitat i amb l'aigua com a protagonista.

Els participants podran iniciar la cursa des de la sortida o bé incorporar-s'hi en els punts de trobada habilitats a Montornès del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. A la nostra ciutat, els participants es poden incorporar a la bicicletada a partir de les 10.45 h en l'anomenat Punt de trobada 3 situat a l'accés a Can Zam Nord, a 19 km de la sortida. El tancament de control en aquest punt es farà a les 12.45 h. Després que el vehicle de tancament de la cursa passi pels punts de trobada a l'hora fixada per al tancament, l'organització no es res responsabilitza de cap incidència que pugui haver-hi.

La tornada és lliure i l'organització no es farà responsable de cap incidència un cop s'hagi conclòs l'acte.

Inscripcions

Per participar a la XI Bicicletada popular cal inscriure's per obtenir el número de participant que es lliurarà en cadascun dels punts de trobada i per poder gaudir en arribar de l'obsequi, del parquing de bicicletes i de l'avituallament.
En l'edició d'enguany les inscripcions només es podran fer a través de la web de la bicicletada i es tancaran quan s'arribi a la xifra de 1.500 participants. Cliqueu aquí per accedir al full d'inscripció.