Esport i salut al parc fluvial

Bicicletada del Besòs

A causa del mal temps la Bicicletada del Besós va quedar suspesa el passat 19 de maig, i finalment es farà aquest diumenge 30 de juny.

Aquesta pedalada és una activitat lúdica, adreçada a tots als públics, que cada any compta amb la participació de nombroses famílies, i que transcorre pels camins fluvials de la conca del Besòs. Per aquest fet, des de l’organització s’ha considerat oportú suspendre la seva celebració per poder garantir la seguretat de tots els participants i el correcte desenvolupament i gaudi de totes les activitats previstes a la gran festa final de l’arribada, al Parc Fluvial de Sant Adrià de Besòs.

La prova, que enguany suma a més #kmcontraelcàncer, se celebrarà més endavant en una data encara per determinar.

La XVII Bicicletada del Besòs se celebrarà el proper diumenge, 30 de juny. La pedalada servirà també per recaptar fons per a la lluita contra el càncer, motiu pel qual s’ha afegit l’etiqueta #Kmcontraelcàncer. A les 9.30 h es donarà el tret de sortida a Granollers (riu Congost), Montornès del Vallès (riu Mogent) i Montmeló (riu Tenes), i a les 10.30 h es podran incorporar les persones que vulguin des dels punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet (tots dos al riu Besòs). L’arribada tindrà lloc al parc fluvial, a Sant Adrià de Besòs, on se celebrarà una gran festa final de l’esport i la natura amb propostes per a tota la família.

Més informació i inscripcions totalment gratuïtes, a www.besos-tordera.cat.