Bebe, Fangoria, Nancy Rubias i La Habitación Roja, a la Festa Major

Del 31 d'agost al 3 de setembre la ciutat viurà quatre dies i quatre nits màgiques, farçides d'actes, concerts, ball, correfoc, exposicions i moltes sorpreses més!.

El punt de partida serà el tradicional Pregó de la Festa Major el divendres 31 (20.30) a càrrec dels il·lustradors Pepònio i Azagra, autors enguany del cartell.

A les 22.00 hores del mateix divendres arriba el primer plat fort, Fangoria i Nancys Rubias a la Plaça de la Vila. És a dir, la incombustible Alaska i Nacho Canut en concert, fent un repàs als seus 30 anys d'èxits; i li precedirà el grup del seu marit, el mediàtic Mario Vaquerizo. De teloners, actuaran els colomencs Electronikboy.

Diumenge 2, a les 19.30, el Teatre Sagarra acollirà l'espectacle "Yo lo que quiero es bailar" amb Concha Velasco. Les entrades tenen un preu únic de 22 euros. La nit anterior, la de dissabte a les 23.00, a la Plaça de la Vila, actuarà la polifacètica BEBE que serà la protagonista musical de la nit, tocant els temes del seu darrer disc "Un Poquito de Rock 'n' Roll".

Dilluns 3, per cloure la Festa Major, arribarà la banda de rumba catalana Gertrudis, i el grup revelació Txarango, que actuaran a la plaça de la Vila a partir de les 23.00 hores.

Accediu al programa complet de la Festa Major en aquest mateix web. També podreu seguir els actes i concerts a les xarxes socials: Facebook (www.facebook.com/PasionPorSantako)  i Twitter (@scgramenet i amb el hashtag #festacoloma2012 ). Comença el compte enrere!