Avui comença ETNOESCENA a Santa Coloma de Gramenet

El 1er. festival Etnoescena, de teatre, dansa i música d’arrels culturals diverses comença avui al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

Cartell del festival Etnoescena

Santa Coloma de Gramenet, 26 d’abril de 2012.- Del 26 al 29 d’abril, a Santa Coloma de Gramenet s’apleguen companyies i actors de diferents països del món, en el primer festival internacional d'arts escèniques de Santa Coloma, Etnoescena, una proposta intercultural que fa bandera de la varietat ètnica i cultural d’aquesta ciutat.

Fins el diumenge 29 d'abril es pot veure al Teatre Sagarra 15 espectacles procedents de Portugal, Índia, Marroc, Uruguai, Bulgària, Cuba, Cantàbria i Catalunya. Com a colofó, Miguel Molina, interpretarà poesies de Miguel Hernández. Etnoescena, una idea de la companyia colomenca Carro de Baco, ofereix durant quatre dies espectacles de teatre, dansa, circ, música, tallers, concerts i exposicions amb la idea de forjar, a través de l'intercanvi i la varietat cultural, un senyal d'identitat.

Etnoescena arrenca avui dijous 26, a les 21.00 h, amb un espectacle inaugural que aplegarà companyies i artistes d’arreu del món.

Programació d’Etnoescena

Demà divendres 27 d'abril podrem gaudir de "Um belo dia" de Dulce Duca (19.00 h); "Los fusiles de la Señora Carrar" obra de Bertol Brecht a càrrec l'Aula de Teatre de Carro de Baco (19.30h); "Cançons d'un emigrant", recital líric multicultural amb la soprano catalana d'origen hindú Roser Ferrer Morató (21.00h); l'espectacle musical d'arrels catalanes i marroquines "Bab al Tarab" de Rachida Aharrad (22.30h); i "Tennessee al desnudo" de Carro de Baco (23.00h).

El dissabte 28, es realitzarà una nova representació de "Um belo dia" a les 19.00 h i després es donarà pas a la co-producció de Cantàbria i l'Uruguai "Cartas de las Golondrinas" d'Escena Mariñaque (19.30h); li seguiran "Romeo y Julieta" de Carro de Baco (21.00 h) i l'actuació del grup búlgar "Romaní Chavé" (22.30h).

El diumenge 29 tornarà a obrir "Um belo dia", aquest cop a les 18.00 h, l'espectacle internacional de circ "Prana" de Des Garbo (19.00 h), "La mano" de Carro de Baco (20.30h); i tancarà el festival l'homenatge al poeta Miguel Hernández "De Miguel a Miguel" del director Rubén Cano amb l'actor Miguekl Molina (22.00h).

Podeu consultar la programació completa d’Etnoescena a la pàgina www.etnoescena.org,

Entrades a la venda

L'entrada a tots els espectacles té un preu de 10 euros, excepte "Um belo dia" (a 7 euros), "Los fusiles de la Señora Carrar", "Tennessee al desnudo" i "Romeo y Julieta" (a 5 euros). Les entrades es poden adquirir a través de ticketea.com i atrapalo.com.

Més informació sobre el Teatre Segarra a www.gramenet.cat  a www.teatresagarra.cat i a la pàgina en Facebook del Teatre Sagarra.

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat

www.gramenet.cat