Autors de gran renom participen en el programa "Paraula de Santa Coloma"

Unes jornades de poesia en llengües peninsulars els dies 27 i 28 amb Manuel Rivas, Kirmen Uribe, Carles Miralles, Eduardo Moga i María do Rosario Pedreira han obert aquest projecte literari.

Amb el suggerent títol de "Paraula de Santa Coloma", s’acaba de posar en marxa un programa literari de tardor amb què els autors i els lectors coparan l’agenda cultural de la ciutat.

Els dies 27 (Biblioteca Singuerlín, 19.00 h) i 28 (Can Sisteré, 11.30 h) se celebraran unes jornades de poesia en llengües peninsulars que aplegaran personalitats del renom de Manuel Rivas, Kirmen Uribe, Carles Miralles, Eduardo Moga i María do Rosario Pedreira. Més endavant, es presentarà l’itinerari literari de Josep M. de Sagarra (dia 28, 18.00, Museu)

Després de les jornades de poesia en llengües peninsulars que han aplegat a la nostra ciutat a personalitats del renom de Manuel Rivas, Kirmen Uribe, Carles Miralles, Eduardo Moga i María do Rosario Pedreira; es parlarà de la literatura a les ciutats metropolitanes, es farà una nova edició del Santa Coloma Spoken Word 2013, hi haurà lectures en veu alta de contes o narracions breus d’autors consagrats i de proximitat i es viurà una trobada amb l’autor de "Victus", Albert Sánchez Piñol, entre altres novetats.

El proper acte serà el dijous 10 (20.00) amb la presentació presenta del llibre "Meridional Asombro" de Mateo Rello a la Biblioteca Central.

El programa es completa amb tallers, presentacions de llibres i espectacles teatrals, consulteu-lo en aquest enllaç.