Atenció a les persones sense llar a l'Operació fred

L'Ajuntament es manté en contacte directe amb el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció a les persones sense llar mentre durin les baixes temperatures.

L’Ajuntament de Santa Coloma té un conveni amb el CUESB -Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona-, que ofereix, a més de l’atenció a emergències i urgències socials, l’atenció a persones sense llar a l’espai d’emergència mentre dura l’operació fred. Això vol dir que a Barcelona ciutat s'ampliaran els recursos d' acollida per persones sense llar obrint un espai d'emergència durant els dies que es mantingui la baixada de temperatures.

Seguint el Conveni Marc entre els municipis de l'Àrea Metropolitana i l'Ajuntament de Barcelona les intervencions que el CUESB ofereix als municipis de l’area metropolitana és la següent: des dels serveis socials municipals o policia local es poden  derivar persones sense llar que requereixen i acceptin voluntàriament l'acollida puntual al centre d' acollida que està situat al mateix CUESB (c/Llacuna 25, Metro Llacuna, L4).