Arrenca la programació de tardor a l'Auditori

El públic gaudirà d’una programació en què conviuen d’una manera fluïda la música clàssica amb altres gèneres.

Cal remarcar l’actuació del duet que formen els pianistes Emili Brugalla i Vesko Stambolov (25 de novembre), que interpretaran obres de Ravel i Stravinsky. Seran concerts inèdits, als quals s’afegeix el d’Esemble Diapason, de l’Associació Catalana de Compositors (28 d’octubre).

Els altres gèneres musicals també hi seran: des del jazz de Jaume Vilaseca Trio (26 de novembre), a les fusions de cançons d’autor amb rumbes i cúmbies de Willy Fuego (21 d’octubre), passant pel cabaret Cantar al desamor de la televisiva Mercè Martínez (16 de desembre).

A mitjan novembre arribarà el 2n Stage d’Interpretació Musical Can Roig i Torres. Es tracta d’un curs intensiu, l’objectiu del qual és proporcionar eines, ampliar coneixements amb altres professors i dinamitzar les assignatures del nivell Mitjà o similar. S’adreça a alumnes de l’Escola i de fora del centre del nivell esmentat.

Finalment, la musica local estarà representada per la Banda de Música de Santa Coloma que, per tercer any consecutiu, pujarà a l’escenari de l’Auditori (3 de desembre). Les audicions de l’Escola Can Roig i Torres —hi destaquen les Matinées i el taller Musicalment— i la projecció de cinema mut —La quimera de l’or, de Chaplin— amb música en directe de l’Excèntrica (13 de novembre) completen aquest cicle.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.ticketea.com