Aquest diumenge XV Bicicletada del Besòs

Diumenge, 7 de maig, se celebrarà la XV Bicicletada del Besòs, que enguany servirà també per recaptar fons per a la celiaquia (#Kmperlaceliaquia).La prova s’iniciarà a les 9.30 h a Granollers, Montornès del Vallès i, per segon any consecutiu, Parets del Vallès.

A les 10.30 h, s’hi incorporaran els participants des dels punts habilitats de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet (10.30 h, parc fluvial, accés a Can Zam). El director tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme, Manel Herrando, ha posat l’accent en la importància que els menors de 6 anys iniciïn el camí des de Santa Coloma. «Aquesta —ha dit— és una pedalada per a tothom, no competitiva, amb diferents distàncies i dissenyada per a tots els públics. Pel que fa als més petits, recomanem que s’hi incorporin des del parc fluvial, a Santa Coloma de Gramenet. Són uns 6 km sobre un terreny més fàcil que els permet fer la cursa amb qualsevol tipus de bicicleta».

L’arribada serà al final del parc, a Sant Adrià de Besòs, on s’organitzarà una festa de l’esport i la natura. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden fer a www.besos-tordera.cat.