Aquest diumenge s'inaugura la nova Línia 9 de metro

Diumenge vinent, dia 13 de desembre, i a partir de migdia, entrarà en funcionament el tram colomenc de la nova línia 9 del Metro. El president de la Generalitat, José Montilla, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l’alcaldessa, Núria Parlón, presidiran l'acte.

La posada en marxa de la Línia 9 del metro representa un gran pas endavant per a les possibilitats de progrés, oportunitats i benestar dels veïns i veïnes de Santa Coloma. La nostra ciutat comptarà amb sis noves parades d'una línia que progressivament anirà connectant Santa Coloma amb Badalona i els punts neuràlgics de Barcelona.

Un fet tan especial requereix celebrar-ho. És per això que el diumengeo 13 de desembre i durante tot el matí , la plaçaa de la Mediterrània, al costat del metro de Fondo, acollirà animació i activitats per a tota la família.

A les 10.30 hi haurà tres cercaviles diferents, que partiran de la rambla de Sant Sebastià, el carrer de Mozart i la plaça del Rellotge per acompanyar veïns i veïnes fins al centre de la celebració. La Colla Vella dels Diables, la Banda del Passatge y els Gegants, Grallers y Capgrossos de Santa Coloma participarán en aquesta primera part de la jornada.

A les 11.00 es posarà en marxa diversos tallers a la plaça de la Mediterrània, i a l'arribada de totes les cercaviles está prevista una actuació conjunta.

Fins a les 14.00 les sorpreses i l'animació es succeiran. Animació per als més petits amb el grup Xip-Xap, xocolatada popular, taller de Liny-hop o l'actuació de Rumba 9, entre moltes altres propostes per a un dia molt especial per a Santa Colloma.