Aquest diumenge el Centre s'omple de catifes florals

El proper diumenge 25 de maig els carrers Sant Jeroni, Santa Coloma, Major i Josep Anselm Clavé  seran  l’escenari de la XV Exposició Catifes Florals 2008 . Els comerciants de Centre Comerç amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comerç,  organitzen aquesta tradicional  celebració de caire floral, popular i festiva recuperada des de l’any 1993.

Aquesta XV edició presenta una novetat, Centre Comerç pertany des d’aquest any a la Federació Catalana de Catifaires. El grup de municipis federats es beneficien de la promoció i les activitats que es realitzen a Sitges , Ripollet, Caldes de Montbui, La Garriga, Arbúcies i Blanes.

L’activitat comença des de les primeres hores del mati en que es dibuixen els carrers i mica en mica s’omplen de flors.  L’exposició romandrà des de les 12 del migdia i fins a les 19,30 hores en que la colla de Gegants i Cap Grossos acompanyats pels Grallers   de Santa Coloma realitzaran la trepitjada tradicional. A les 20,15 hores tindrà lloc l’acte de Cloenda amb la presencia de les autoritats i un refrigeri.