Aquest dissabte arriba l'Open Night al comerç del centre

Uns 170 establiments comercials participen en una festa del comerç nocturna que vol ser la prèvia de la revetlla de Sant Joan. La gastronomia i la presència de les botigues al carrer principals reclams de l’edició d’aquest any.

L’Agrupació del Comerç de Santa Coloma de Gramenet ha presentat l’Open Night que es farà al centre de Santa Coloma aquest dissabte, 20 de juny. Podrem escoltar el 'Chupinazo' a les 20.30h que obrirà les portes a una nit molt intensa. A les 22h començarà la nit del foc a càrrec de les colles de la ciutat i a les 00.30h es cremarà la nit a Can Sisteré.

Prop de 170 establiments a l'Open Night


Uns 170 establiments obriran les seves portes fins passada la mitjanit i participaran en aquesta iniciativa que vol promoure els establiments de la ciutat convertint Santa Coloma en la prèvia de la revetlla de Sant Joan. Malabars amb foc, una foguera, música, balls, activitats, jocs i moda per a nens i adults són algunes de les propostes. A més, la gastronomia serà molt present en una nit molt especial amb més de 35 establiments que presentaran les seves delicioses propostes (a partir de les 12:30 hores ja oferiran les primeres tapes). Coincidint amb la presentació, des de l’Agrupació també s'ha presentat la nova imatge de l’entitat.