Aquest dilluns 31 de desembre es celebra la Diada de Santa Coloma

La ciutat acomiada l'any amb la celebració de la seva diada. Una jornada en la qual, els colomencs i les colomenques poden gaudir d'una oferta lúdica molt diversa

L'últim dia de l'any 2012, Santa Coloma de Gramenet celebra la festivitat de la seva patrona. Els carrers de la ciutat s'omplen d'activitats de caire divers en el que és tradicionalment un dels dies més esperats de la Festa Major d'Hivern.

A les 11.00, obre la programació d'actes, l'ofici de Festa Major a l'Església Major.

Cercavila i correfoc al Centre

Al migdia, la festa es trasllada al centre de Santa Coloma. A les 12.00, hi ha una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània a la plaça de la Vila amb l'organització del Patronat Pro-Aplec i Amics de la Sardana.

En la tarda d'aquest dilluns 31 es pot gaudir d'una cercavila de gegants i capgrossos que es passejaran a partir de les 19.00 pel Pg. de Mossen Jaume Gordi, c. de Rafael Casanova, c. d'Anselm Clavé i plaça de la Vila. Ho organitza, la Colla de Gegants i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet i la concentració prèvia es farà a l'Esglèsia Major.

A les 20.00, la Diada de Santa Coloma es tanca amb el correfoc de Festa Major que organitza la Colla Vella de Diables de Santa Coloma de Gramenet. El recorregut és el següent:  jardí d'Ernest Lluch, c. de Sant Jeroni, c. de Santa Coloma, c. Major, c. de Sant Doménec,  jardí de Can Sisteré, c. de Sant Carles, pl. d'en J.Manent, c. Doctor Ferran, c.Safaretjos i plaça de Montserrat Roig.

Talls puntals de trànsit

Recordem als ciutadans i ciutadanes que es produiran talls puntuals de trànsit en els moments de pas de les activitats per aquests carrers.