Ampliat l'horari d'ús del parc fluvial, una de les zones més freqüentades de la ciutat

L'Ajuntament de la nostra ciutat i la Diputació de Barcelona han arribat a un acord per a l'ampliació de l'horari d'obertura i ús del parc fluvial del Besòs, una de les zones de passeig i esbarjo més estimades per la població.

Des del dia 26 d'abril, el temps d'utilització s'ha incrementat en quatre hores diàries, de manera que el nou horari és de 8.00 a 20.00.

La Diputació, que té la responsabilitat delegada pels municipis de la conca baixa del riu Besòs de la gestió del parc fluvial, ha ampliat també els serveis de vigilància per garantir que en tot moment es compleix el pla de seguretat del recinte.

Per a un bon ús del parc fluvial, l'Ajuntament recorda a la ciutadania que es tinguin presents aquestes recomanacions:

  • Respectar els avisos dels panells electrònics (no es pot entrar al parc quan estigui tancat i, si s'activa el sistema d'avís acústic i lluminós, cal abandonar-ho tranquil·lament). Portar els gossos o mascotes sempre lligats i no cal deixar que embrutin el parc. Els ciclistes han d'utilitzar el carril-bici amb precaució.
  • Recordar les activitats que no estan permeses en el riu: no es pot jugar amb vaixells de modelisme naval i, evidentment, les aigües no són aptes ni per al bany ni per a la pesca.


CONTROL DELS MOSQUITS
L'Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació, continua realitzant les tasques de control dels mosquits del parc fluvial del Besòs, amb l'adequat tractament biològic de les larves i el manteniento de la situació controlada.