Alteracions al trànsit per obres en Llorenç Serra i la Salzereda

Amb motiu de les obres d'urbanització que s'estan realitzant al passeig de Llorenç Serra, entre l'avinguda de Santa Coloma i el passeig de la Salzereda, es produeixen algunes alteracions al trànsit als barris del Riu, especialment en el de Riu Sud.

ACTUALITZACIÓ - Un cop finalitzada, tal com estava previst, la fase de detecció d'instal·lacions subterrànies mitjançant les tasques de prospecció i la retirada d'arbrat del Passeig Salzereda, durant aquesta setmana es restablirà, de mica en mica, el trànsit en aquesta via millorant la circulació de vehicles i de transport públic.
L'Ajuntament agraeix la col·laboració i comprensió dels veïns i veïnes de la ciutat.

Com ja s'ha informat, hi haurà restriccions temporals a l'estacionament i al trànsit en tots els sentits i puntualment afectaran a l'entrada o sortida dels aparcaments privats.

Les principals alteracions al trànsit són les següents: el passeig de la Salzereda quedarà tallat entre el carrer Major i el carrer de Pompeu Fabra i la circulació en el mateix passeig serà restringida al veïnat entre l'avinguda de la Pallaresa i Can Peixauet; tot el carrer de Sant Joaquim canvia de sentit de circulació i es permetran provisionalment els girs en el passeig de Llorenç Serra, en l'encreuament de l'avinguda de Santa Coloma amb l'avinguda de Francesc Macià.

Per accedir al centre de la ciutat des del pont de Can Peixauet es recomana la ruta per l'avinguda dels Banús i el carrer d'Irlanda, i des de l'avinguda de la Pallaresa per l'avinguda de Francesc Macià.

Cal recordar que les obres d'urbanització que han començat ja en els passejos de Llorenç Serra i la Salzereda tenen com a finalitat la transformació d'una de les principals entrades de la ciutat i el seu entorn. Entre les actuacions previstes, destaca la creació d'una rotonda en la intersecció d'ambdues vies, al costat del pont de Santa Coloma (o pont Vell) i l'eliminació del carril per a vehicles que hi ha sota el pont.