Al novembre, Sagarra Comedy

El cicle de monòlegs Sagarra Comedy vol consolidar-se com un festival d’humor de referència a l’àmbit metropolità.

De dreta a esquerre, la regidora de Cultura Petry Jiménez amb els humoristes Joaquín Reyes i César Doménech

Santa Coloma de Gramenet, 21 d’octubre de 2013.- Aquest matí, el Teatre Josep Maria de Sagarra ha estat l’escenari de la presentació de la 2a. edició del festival Sagarra Comedy, un cicle de monologuistes de primer nivell previst per als dies 2, 9,16 i 23 de novembre, quatre dissabtes consecutius, al teatre municipal colomenc (C/Lluís Companys, 27).

L’acte de presentació als mitjans del cicle ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Cooperació, Petra Jiménez i alguns del còmics que protagonitzaran el cicle, en concret els monologuistes Joaquín Reyes i César Domenech.

“L’èxit de públic de la primera edició al 2012”, ha destacat la regidora Petra Jiménez - amb quasi 1.000 espectadors- “fa que l’Ajuntament de Santa Coloma torni a apostar per aquest format dedicat a l’humor, que suposa una ampliació del públic habitual de l’escena teatral, a persones d’entre 18 i 35 anys seguidors i seguidores dels espais televisius dedicats a la comèdia”, ha afegit la regidora.

L’objectiu del cicle Sagarra Comedy 2013 és consolidar-se com un festival d’humor de referència a l’àmbit metropolità. De fet, la regidora ha anunciat que el cicle continuarà al 2014, amb una tercera edició, que estarà basada en les peticions de monologuistes que faci el públic durant les funcions d’aquesta segona edició que s’inicia el proper 2 de novembre amb l’humorista Leo Harlem (21h).

El cicle Sagarra Comedy s’emmarca en la programació estable del segon semestre delTeatre municipal de Santa Coloma. L’any 2012 va rebre 33.427 espectadors i espectadores; enguany, a mes d’octubre ja han assistit 31.174 persones a una de les propostes escèniques que ha ofert des de gener d’enguany.

Els monologuistes

Després de l’èxit assolit el passat mes de març al Teatre Sagarra i davant la insistència del públic, torna Leo Harlem el dissabte 2 de novembre (21h) però en aquesta ocasió presenta a Santa Coloma el seu nou espectacle “¿Qué hay de nuevo?”, acompanyat de Dani Delacámara. La ciutat és la primera de tot Catalunya on es representarà el nou show d’aquest monologuista.

L’humor de Toni Moog és capaç de captivar el públic des de la primera frase del seu monòleg. El seu espectacle, amb influències de genis de l’humor com Martes y Trece, es podrà veure al Teatre Sagarra el 9 de novembre (21h).

Joaquín Reyes ens presenta el seu nou espectacle “Que me aspen!” el 16 de novembre (21h). Es tracta d’un show d’humor “cabaretero” on el veurem ballar i cantar més boig que mai, entre d’altres sorpreses.

Albert Boira i César Doménech, presenten “Rock & Risas”, el concert de rock més divertit de la història, el proper 23 de novembre (21h), al Teatre Sagarra.

Us adjuntem un dossier de premsa amb més informació del cicle “Sagarra Comedy” i una imatge d’aquest matí amb els humoristes César Doménech i Joaquin Reyes, i la regidora Petra Jiménez

Més informació a www.teatresagarra.cat

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat