"Al final de la línia"

Fins el 4 de Juny al CRJ Mas Fonollar es pot gaudir d'una exposició de la jove fotògrafa Cintia Barragan que ens apropa a la realitat multicultural del barri del Fondo.

El Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (C/Sant Jeroni,1-3 )acollirà del 14 de maig al 4 de juny l'exposició "Al final de la línia", una particular visió de la fotografa colomenca, Cintia Barragan, sobre la realitat quotidiana del barri del Fondo, un dels més poblats de la ciutat i on ho conviuen un bon grapat de nacionalitats diferents.  La mostra es pot visitar, amb entrada lliure, de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores.

Viatge fotogràfic a una realitat multicultural

El barri del Fondo, a cavall entre les zones industrials del nord de la comarca i el centre de la ciutat, acull en l'actualitat a una població de més de cent nacionalitats diferents. Colomencs vinguts de tot el món conviuen amb generacions vingudes d'altres llocs d'Espanya i oriünds de la ciutat. En aquests carrers multicolors, els rètols escrits amb caràcters d'alfabets llunyans conviden el visitant a un viatge imaginari a algun lloc remot. Un viatge que ens proposa Cintia Barragan, al Mas Fonollar, fotografia a fotografia.