Ajuntament i col·lectius de comerciants signen nous plans de dinamització i promoció

El passat dia 4, l'alcalde, Bartomeu Muñoz, i els màxims representants de l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i de les associacions Centre Comerç, Fons Comerç i Singuerlín Comerç van signar diversos convenis per engegar nous plans de dinamització comercial a la ciutat.

Aquests plans tenen com a objectiu modernitzar el teixit comercial local; adaptar l'oferta comercial als nous hàbits de consum; contribuir a l'eficiència i la competitivitat del comerç local, i donar resposta a les necessitats de consum dels colomencs. Al 2008 s'estan destinant 112.000 euros en ajudes directes a les associacions de comerciants.

Comerç local i famílies

El comerç és el motor principal de l'activitat econòmica de la ciutat. I com a tal, és també un dels principals mercats d'ocupació dels quals disposa Santa Coloma. En aquest sentit, amb els plans de dinamització, l'Ajuntament vol afavorir la competitivitat, la qualitat i la major estabilitat possible del sector i, per tant, els llocs de treball que atresora. D'aquesta manera, a l'afavorir al sector comercial més sòlid es treballa per a les persones i per a les famílies.