Així viurem el primer dia de Festa Major

A partir de les 19:00 hores d'aquest divendres 1 el repic de campanes a l'Església Major donarà el tret de sortida a #festacoloma2017

A les 19:00 hores, el repic de Festa Major a l'Església Major donarà inici a les festes, a la mateixa hora es farà la plantada del seguici inaugural davant de l'Església Major, i mitja hora després, sortirà el seguici fins a la Plaça de la Vila amb la participació de Colla de Trabucaires de Santa Coloma, Castellers de Santa Coloma, Gegants de la Casa de Aragón, Capgrossos del Raval Arrels de Barri, Grallers de Santa Coloma, Triballcoloma, Colla de Gegants i Capgrossos de Santa Coloma –hi ballaran el ball dels gegants–, Colla Castellera Laietans de Gramenet, Colla Vella de Diables, Bruixes de Gramenet, Colla de Draconaires de Santa Coloma, Casa de Aragón, Colla Jove de Dimonisc de Santa Coloma i Retumbatú.

Aquest any, els pregoners de la Festa Major aquest divendres 1 (21:00 hores, balcó de l'Ajuntament) seran el xef Víctor Quintillà i la sommelier Mar Gómez, responsables del restaurant colomenc Lluerna, que, com se sap, ha estat distingit amb una estrella Michelín. Quintillà i Gómez contribueixen a prestigiar la imatge de la ciutat a tot arreu amb una tasca professional de gran vàlua. Alhora, la Colla de Trabucaires de Santa Coloma farà el Toc d'inici de les festes a la Plaça de la Vila, per acabar amb els actes institucionals, a les 22:00 h recepció d'entitats al jardí de Can Roig i Torres.

A les 21:00 hores arrenca el festival de música independent FISC SINTONITZZA al Parc d’Europa. Los Ganglios, Los Punsetes, Pablo und Destruktion, Las Ruinas i La Doble Fila.

I a les 23:00 SANTAKO SOUND-CORTOCIRCUIT 2.0 amb Tarsila Tesla i Whiskey Lies al CRJ Mas Fonollar; concert d'Aydená, Sin frontera i Syncopaos a la Plaça del Rellotge a les 22:00 hores i concert de Els Amics de les Arts, Versión Imposible i Fabyán Salvador DJ a la Plaça de la Vila a partir de les 22:00 hores.