Afectació al trànsit a l'Avinguda Francesc Macià

Dels dilluns 13 als divendres 17 s'ocuparan dos carrils d'aquesta via per realitzar uns treballs de reparació.

Per tal de realitzar unes reparacions a 4 pous situats a la calçada de l’Avinguda Francesc Macià, entre c/Safareig i c/Major, caldrà ocupar part de dos carrils de circulació pel que:

  • Des de dimarts dia 30/09/14 està senyalitzada la prohibició d’estacionament a l’av. Francesc Macià, entre Safareig i pl. Olimp, des del dia 06/10/14.
  • D’aquesta manera es desviarà el trànsit sentit St. Adrià per la zona d’estacionament i es podran realitzar les feines de reparació amb garanties.

En cap cas es tallarà la  circulació rodada i sempre quedaran lliures dos carrils de circulació per al trànsit (un per sentit). Aquestes feines estan previstes que s’iniciïn el proper dilluns dia 13/10/14 i que s’allarguin fins el divendres dia 17/10/14.

Aprofitant aquest tall de trànsit a l’avinguda de Francesc Macià pel projecte de remodelació del Centre s’afegiran també, del 13 al 17, els treballs de manteniment a la calçada de la via, per reparar el tram malmès que va del carrer Major a Francesc Vinyes. Preguem precaució i demanem disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.