Adaptació del estatuts de les associacions

Les associacions colomenques tenen de termini fins el 31 de desembre per adaptar els seus estatuts a la nova normativa legal.

Fins el 31 desembre de 2012 s’estén el termini màxim que tenen les associacions per a adaptar els seus estatuts als requeriments de la Llei 4/2008. El 24 d’abril de 2008 va entrar en vigor aquesta llei del Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques que actualment regula el règim legal de les associacions i fundacions a Catalunya i que deroga l’anterior llei de l’any 1997.

La nova llei introdueix canvis importants en diferents temes del contingut dels estatuts de les associacions, a més d’establir un termini màxim fixat en el 31 de desembre de 2012 per què les entitats revisin i adaptin els estatuts a la normativa.

Per aquest motiu, el passat 25 d’abril l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va oferir una sessió informativa al respecte a càrrec de Victor García de l’entitat Suport Associatiu, a la qual van assistir 48 associacions i un total de 76 persones. Les associacions de la ciutat poden trobar en aquest enllaç la documentació informativa de la sessió així com a altres recursos d’interès.