ACTUALITZAT - ESGOTADES invitacions solidàries per al Rock Fest

Les persones inscrites amb dret a invitació solidària que participen en una acció del Programa Municipal d'Aliments han de lliurar-los al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49. Serà obligatòria l'acreditació de resident a Santa Coloma de Gramenet.

Els propers dies , 4, 5, 6 i 7 de juliol, Santa Coloma serà escenari de la sisena edició del festival Rock Fest Barcelona. Al parc de Can Zam es podrà gaudir de les actuacions en directe de bandes llegendàries com Def Leppard, ZZ Top, Saxon, King Diamond o WASP.
 
Com en les cinc edicions anteriors s'ha possibilitat que persones de la ciutat puguin assistir gratuïtament a la tercera jornada de l'esdeveniment, la de dissabte 6 de juliol, en un gran dia de rock dur que inclourà actuacions de grups com els esmentats Saxon, Venom, Krokus o Def Con Dos. Les persones que ja han aconseguit la seva invitació solidària (inscrites en una llista) participen en una acció vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb el qual s'ajuda a cobrir l'alimentació d'aquelles persones i / o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.
 
S'estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d'aliments que aniran destinats a famílies sense recursos. Així, els colomencs i colomenques que formin part d'aquesta llista han d'aportar:

  • 1 litre d'oli d'oliva
  • 1 Pack de 3 llaunes de tonyina / sardina / verat en conserva
  • 3 litres de llet sencera o desnatada
  • 1 llauna o envàs de conserva de fruita en el seu suc

- L'aportació ha de ser doble en el cas que siguin dues persones inscrites.
 
- El lliurament dels aliments es duran a terme al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49.
 
- Serà obligatòria l'acreditació de la condició de residents a Santa Coloma.