Activitats mediambientals a Santa Coloma

Al Centre d'Educació Mediambiental s'hi fan tallers diversos. El diumenge 30, d’11 a 13 hores, al Parc de Can Zam es farà l’activitat: "El mon de les libèl·lules i la naturalització del llac de Can Zam".

Aquest diumenge 30 de juny, al Centre d'Educació Ambiental Ecometropoli es farà el taller: "Arbres de la Serralada de Marina que guareixen i alimenten". Passejada per la serralada més propera a Ecometrópoli, coneixent la història, els orígens, les característiques i els beneficis més importants que els arbres ens aportan per a la nostra salut  i que tenim al nostre abast, com ara el xiprer, l´eucaliptus, l´ametller, el garrofer, el pí, l'olivera, el castanyer, entre d´altres. Una experiència que ens aproparà a la natura i a la medicina del nostres avantpassats.
Activitat familiar per a nens a partir de 5 anys acompanyats d´adults i per a grups.
Es recomana portar roba i calçat còmodes.

Activitats als parcs, platges i rius metropolitans (organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona)

Descubreix la natura que ens envolta

El dia 30 de juny  d’11 a 13 hores, al Parc de Can Zam, es farà l’activitat: El mon de les libèl·lules i la naturalització del llac de Can Zam, a on ens aproparem al coneixement de les libèl·lules, aprendrem a identificar-les i a observar alguns aspectes del seu increïble comportament.

Aquesta activitat està adreçada a persones de totes les edats i es gratuïta.

Per participar-hi cal inscriure’s a partir del dia 20 de juny trucant al 93 256 22 20 o a activmuseuciencies@bcn.cat

Més informació a www.agenda.museuciencies.cat i a www.amb.cat/web/mmamb/parcs.